string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Miten lotossa voittaa

July 8, 2019
miten lotossa voittaa

Haluatko tietää, miten voit parantaa todennäköisyyttä voittaa lotossa? Me autamme sinua! Tässä on 14 vinkkiä, joiden avulla voit parantaa mahdollisuuttasi voittaa.

Pelaamalla samoilla numeroilla joka kierroksella voit mahdollisesti parantaa todennäköisyyttä voittaa 6. Mitä voittomahdollisuuksiin tulee, on tärkeää ymmärtää, miten realistisia todennäköisyydet voitoille ovat kenossa. Lyhyesti tiivistettynä ne ovat pienet oikeastaan erittäin pienet.

Moni suomen kansalainen miettii jatkuvasti, että miten ihmeessä sitä voisi voittaa lotossa 5 miljoonaa puhtaana käteen. Parhaita menetelmiä tähän tutkimusten mukaan ovat seuraavat lyö itseäsi tarpeeksi lujaa nyrkillä nenään, ja jos mielessäsi välähtää jokin numero välillä 1-39, kirjoita se ylös paperille.

Kun lotossa päävoiton saaminen on, kuten tiedetään,on melkein mahdotonta, niin minua ihmetyttää, miten eri puolella suomea suoraan veikkauksen koneelta otetut rivit usein ovat numeroiltaan melkein identtiset? Samoja numeroita eri paikoissa otetuissa riveissä? Sattumaa? Alä unta näe! Ja sanomatta lienee selvää, että näihin.

Mahdollisuutesi voittaa ovat vähäiset, varsinkin nyt kun arvonta suoritetaan tietokonepohjaisena, itselläni palautusprosentti palloarvonnassa n. 60, kun taas tietokonearvonnassa prosentti putosi alle kymmeneen.

Lotossa kannattaa valita aina niitä numeroita, joita mahdollisimman harva lottoaja valitsee. Jos rivi sattuukin voittamaan, niin kannattaa varmistaa, että voittopotti jakautuu mahdollisimman harvalle. Numeroiksi kannattaa laittaa sellaisia numeroita, jotka eivät voi löytyä kenenkään syntymäpäivästä. Esimerkiksi 31 jälkeen tulevat numeroita kannattaa valita, puntaroi hanski.