string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto viisi oikein

July 25, 2019
lotto viisi oikein

Neljä (4) oikein tuloksille maksetaan kiinteä kymmenen (10) euron voitto. Kolme ja yksi lisänumero oikein tuloksille maksetaan kiinteä kahden(2) euron voitto.

Erilaisia voittorivejä numeroista voi siis muodostaa erittäin monia, joten päävoiton saamisen todennäköisyys pelissä onkin 1292 201 338. Voittoon vaaditaan siis viisi oikein -tulos ja pelin lisänumeron eli power ballin osuminen samaan aikaan voittoriville. Yleensä suurimmat lottotulokset vaativatkin vähintään yhden lisä- tai.

Viisi tai kuusi oikein -voittoluokissa tai kuusi oikein bonusnumero oikein -voittoluokissa jokainen voittaja voittaa tietyn prosentin kokonaisvoittokassasta. Jäljelle jääneet rahat käytetään sovittujen voittosummien, kuten pääpotin, maksamiseen.

Vikingloton 8 huhtikuu 2020 arvonnan jättipotin kokonaisarvo oli 15. Kukaan ei onnistunut saamaan kaikkia numeroita oikein, ei jackpot-voittajia. Seuraava viking lotto arvonta suoritetaan 15 huhtikuu 2020 ja silloin jättipotti, josta pelataan on yhteensä 17.

Islannissa voittaa, kun sinulla on kolme, neljä tai viisi päänumeroa oikein, ja suurempi palkinto on myös saatavilla, jos sinulla on viisi päänumeroa ja vikingnumero oikein. Korkein prosenttiosuus kansallisesta voittokassasta menee voittajille, joilla on kolme numeroa oikein.

Onnistui nappaamaan itävallan loton toisen voittoluokan 32 161 arvoisen palkinnon marraskuussa 2018 arvattuaan oikein viisi kuudesta arvotusta voittonumerosta! Mikä hänen salaisuutensa oli? Sanotaan näin, että hieman satunnainen!

Veikkauksen lotto on kenties se kaikista tunnetuin viihdepeli ja uhkapelimuoto. Loton voitonjako perustuu viikottaiseen jaettavaan summaan ja veikkauksen määrittelemiin voitonjakoprosentteihin. Loton voitonjako perustuu viikottaiseen jaettavaan summaan ja veikkauksen määrittelemiin voitonjakoprosentteihin.

Esimerkkinä mainittakoon amerikkalainen power ball -lotto, jossa valitaan ensin viisi perusnumeroa 1 ja 69 väliltä sekä kaksi lisänumeroa 1 ja 26 väliltä. Jos pelaaja arvaa kaikki numerot oikein, hän saa pääpalkinnon. Jos hän arvaa edes kolme numeroa kahdeksasta oikein, hän pääsee voittosijoille.

Arvaa oikein viisi arvottua numeroa, niin voitat toisen voittoluokan palkinnon ja sinusta tulee välittömästi miljonääri! Kun lisäät kuponkeihisi power play -valinnan, voit kasvattaa alavoittopalkintojasi.

Com toimii multi brand gaming limitedin alaisuudessa, joka on maltalle perustettu yhtiö rekisterinumerolla c 66946, ja jonka rekisteröity osoite on 1. Kerros,suite 3, central business centre, mdina road, zebbug zbg 9015, malta.