string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto uudistuu marraskuussa

July 3, 2019
lotto uudistuu marraskuussa

Lotto uudistuu marraskuussa numero 40 palaa peliin veikkauksen suosituimpaan peliin lottoon on tulossa uudistus. Numero 40 palaa peliin, toinen lisänumero poistuu, ja peliin tulee uusia voittoluokkia.

Veikkaus lotto uudistuu marraskuussa numero 40 palaa peliin. Toinen lisänumero poistuu ja peliin tulee uusia voittoluokkia.

Lotto uudistuu marraskuussa vaikuttaa kestopeleihin jo aiemmin. Pelissä on marraskuusta alkaen mukana 40 numeroa aiemman 39 numeron sijasta.

Lotto on helposti lähestyttävä peli jota pelatakseen ei ole pakko olla tietotekniikan aallonharjalla. On kuitenkin selvää että loton suosio on viime vuosina romahtanut. Vuonna 2016 loton suosio jatkoi laskemistaan, syynä on esimerkiksi jättipottien koko.

Vuodesta 1970 saakka suomalaisia aina pelihulluuteen asti kiihottaneeseen numeropeliin tulee marraskuussa pelattavaksi jälleen numero 40. Kun lotto alkoi sotkea suomalaisten elämää 46 vuotta sitten, oli siinä alunperin 40 numeroa.

Marraskuussa täysosuman saaminen veikkauksen lotossa muuttuu vielä nykyistä vaikeammaksi. Vuonna 1971 aloittanut lotto on uudistunut vuosien aikana monta kertaa.

Lotto uudistuu, ja päävoiton tavoittaminen muuttuu entistäkin vaikeammaksi. Kun tähän saakka yhden lottorivin mahdollisuus päävoittoon on ollut noin yksi viidestätoista miljoonasta, on todennäköisyys viikon kuluttua enää yksi 18,6 miljoonasta.

Uusi veikkaus-kortti toimii loka-marraskuussa valtaosassa automaatteja.

Lotto uudistuu jälleen ja suuri voittopotti on yhä vaikeampaa saada. Gsd4t634 kirjoitti minusta nuo palautusprosentit ovat ihan jonniinjoutavia, ikäänkuin muka olisi joku prosentin mukainen takuu että voittaa joskus jotain.

1 torstaina konttorissamme glögitarjoilu katsastustarjous edellyttää ennakkomaksun netistä 29 alk. Katsastuksen hintaan lisätään trafin valvontamaksu 3,60 sekä tarvittavat päästömittaukset. Tervetuloa syömään! Keittolounas arkisin klo myös muita ruoka-annoksia esim. Leikkeet ja scanburger-annokset neste oil pirkkala killontorintie 2, p , ark , la 8-21, su 9-21 pirkkala.