string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto ja veikkaus

July 8, 2019
lotto ja veikkaus

Lotto on arvontapeli, jossa on joka viikko tarjolla miljoonapotteja. Plussalla voit viisinkertaistaa kaikki muut voitot paitsi päävoiton. Loton yhteydessä voit pelata myös lauantai-jokeria ja lauantai-lomatonnia.

Yhtiö aloitti loton myynnin joulukuussa 1970, ja ensimmäinen lottoarvonta suoritettiin 3. Vuonna 2011, lottoarvonnan täytettyä 40 vuotta, se oli suoritettu yhteensä 2 126 kertaa. Alusta lähtien lottoarvonta on televisioitu suorana lähetyksenä.

Fi-verkkokaupassa lotto, keno, pitkäveto, nettiarvat ja kolikkopelit.

Veikkaus on tarjonnut suomalaisille pelaajille jo pitkään erilaisia pelejä pelattavaksi ja jokaiselle pelaajalle mm.

Veikkaus oy on suomalainen rahapeliyhtiö, joka syntyi vuoden 2017 alussa, kun fintoto, raha-automaattiyhdistys (ray) ja entinen veikkaus yhdistyivät. Veikkaus tarjoaa manner-suomen alueella monipuolisesti erilaisia rahapelejä, kuten lotto- ja vedonlyöntipelejä, raha-automaattipelejä, pöytäpelejä ja raaputusarpoja. Veikkauksen pelien myyminen ahvenanmaalla loppui vuoden 2018 alussa.

Veikkaus vakiinnutti lauantain heti alusta asti loton arvonta-ajankohdaksi, ja lottoarvonta tänään suoritetaan yhä lauantai-iltaisin. Ajankohta on järkevä valinta monesta syystä lauantai-iltaisin suuri osa suomalaisista on jo valmiiksi television ääressä, ja lähetys tavoittaa helposti.