string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Loton sarakemaksu 1 euro

July 28, 2019
loton sarakemaksu 1 euro

Loton tämän viikon arvonnassa (kierros 32018) löytyi yksi täysosuma. Peli oli pelattu helsinki-vantaan lentoasemalla, ja sillä voittaa 1,2 miljoonaa euroa.

Kun haetaan loton uusimpia oikeita numeroita päädytään usein hakemaan lotto numeroita. Lotto numerot arvotaan veikkauksen lauantai lotossa väliltä 1 40. Näin ollen lotto numeroita on 40 ja näistä julkaistaan 7 numeroa lotto tuloksena. Tämän lisäksi lauantailoton arvonnassa arvotaan yksi lisänumero ja plus numero.

Euro jackpot on suomalaisillekin tuttu peli isoine voittoineen, mutta euro millions sekä mega millions jakavat jatkuvasti kymmenien ja jopa satojen miljoonien voittoja ja powerballin ennätyspäävoitto oli uskomattomat 1,6 miljardia. Laajenna pelivalikoimaasi ja kokeile heti netin suurimpia lottovoittoja.

Mekin haluaisimme voittaa, mutta eniten pelattavan kotimaisen loton sarakemaksu on jo aikoja sitten nostettu liian suureksi. On kehitetty runsaasti erilaisia järjestelmiä, niin tietokoneelle kuin oppaisiinkin, mutta veikkaus on riistänyt meiltä mahdollisuuden käyttää niitä, sillä pelimaksut nousevat aivan liian korkeiksi.

Tarkista tulokset ja voitonjako helposti täältä! Eurojackpot on kansainvälinen lotto joka toimii 14 maassa. Viikottainen päävoitto on minimissään 10 miljoonaa ja se voi nousta maksimissaan 90 miljoonaan euroon. Yksi rivi maksaa 2 ja rivi sisältää viisi päänumeroa (1-50) sekä kaksi tähtinumeroa (1-8).

Loton potti nousee 10 miljoonaan euroon - 61 -tuloksella 215 710 euroa kruunupyyhyn. Lotossa kierroksen 482018 arvonnassa ei löytynyt täysosumia. Ensi lauantaina loton potissa on jo kymmenen miljoonaa euroa. Lauantaina löytyi yksi 61 -tulos, jolla kruunupyyssä pelannut lottoaja voittaa 215 710 euroa.

Yhtiö aloitti loton myynnin joulukuussa 1970, ja ensimmäinen lottoarvonta suoritettiin 3. Vuonna 2011, lottoarvonnan täytettyä 40 vuotta, se oli suoritettu yhteensä 2 126 kertaa. Alusta lähtien lottoarvonta on televisioitu suorana lähetyksenä.

Peliin pääset tästä, sekä voit tarkistaa vikingloton tulokset.