string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Loton oikeat numerot kierros 8

July 10, 2019
loton oikeat numerot kierros 8

Tulosarkistosta voit hakea vanhojenkin pelien tulokset helposti ja nopeasti.

Loton voitonjako tapahtuu siten, että neljä oikein veikannut saa pienimmän mahdollisen rahapalkinnon ja seitsemän oikein veikannut loton päävoiton. Jättipotti muodostuu siten, että jos ensimmäisellä kierroksella ei tule yhtään täysosumaa, siirtyy voittosumma tulevalle viikolle.

Kierroksen 162020 oikeat numerot olivat 5, 7,11, 15, 17, 18, 34,39. Loton potissa oli jaossa 3,6 miljoonaa euroa, täysosumaa ei kuitenkaan löytynyt.

Tarkista viikon rivi! Oikea rivi lotossa päivittyy heti arvonnan jälkeen sivullamme! Viking loton numerot. Lottoarvonta käsittää arvonnan, jossa arvotaan siis kuusi numeroa ja kaksi lisänumeroa. Pelaaja pääsee valitsemaan perusrivissä kuusi numeroa 48stä ja yhden perus lottorivin hinta.

Jonkin ajan kuluttua lotto oikeat numerot ovat kuitenkin näkyvillä ja niistä selviää, montako mitäkin voittoluokkaa on sillä kierroksella ollut tuloksissa ja paljonko milläkin osumalla saa. Näiden tulosten perusteella jokainen loton pelaaja voi sitten itse tarkistaa oikeiden numeroiden avulla.

Lotto voitonjako, lottonumerot, voitonjako, lottorivi, lotto, jokeri, viralliset tulokset, oikeat numerot, voittavat numerot, lotto ja jokeri.

Tässä sivulla on lottonumerot kierros -historia eli löydät veikkauksen vanhat lottonumerot uusimmasta vanhimpaan listattuna. Kaikkein uusimmat lottonumerot julkaisen omaan sivuunsa hyvin pian niiden julkaisun jälkeen.

Tarkasta nyt uusimmat jokerinumerot, jotka arvotaan loton yhteydessä. Koska arvontoja on kolme, kutsutaan keskiviikon viking loton yhteydessä tapahtuvaa arvontaa nimellä keskiviikko-jokeri, perjantaina eurojackpotin yhteydessä tapahtuvaa arvontaa perjantai-jokeri ja lauantain loton arvontaa lauantai-jokeri.

Oikeat lottonumerot ja loton tulokset arvotaan lauantaisin noin kello 22. Lotossa arvotaan 7 numeroa ja 1 lisänumero sekä 1 plusnumero. Loton päävoitto vaihtelee yleensä välillä noin 1-14 miljoonaa euroa. 6 oikein) ovat suuruudeltaan yleensä vain pieni murto-osa päävoiton suuruudesta.