string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Kuinka monta riviä lottoa

July 13, 2019
kuinka monta riviä lottoa

Minkä tahansa voiton saamiseksi 50 riviä ja plussaamalla 19 riviä. Noilla siis voitat jotain, mutta voitolle (siis panoksesi huomioiden) et taida varmuudella päästä millään rivimäärällä, esim päävoittokin on max 15.

Veikkauksen lotto on pelinä todella helppo oppia pelissä kone arpoo joka viikko seitsemän numeroa väliltä 1-40. Pelaajan tehtävänä on arvata mahdollisimman monta arvottavista numeroista ennakkoon ja tämä tehdään valitsemalla halutut numerot lottokupongista.

Kuinka lottoa pelataan (ukk) valitse kategoria alta saadaksesi välitöntä lottoapua! Jos ukk-osiossamme ei ole vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, livechatin kautta tai puhelimitse, niin asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

Saatavilla on erilaisia porukkapelejä perustuen siihen, kuinka numerot on valittu ja kuinka monesta rivistä porukkapeli koostuu. Toisin sanoen, olemme tehneet pelaamisesta sinulle helppoa kaikki on tehty valmiiksi. Sinun tulee vain valita porukkapeli mieltymystesi mukaan ja valita, kuinka monta osuutta haluat ostaa.

Lottopotin voittamisen todennäköisyys on aina yhden suhde noin 15 miljoonaan. Jos siis yhdellä lottokierroksella täyttäisi yli 15 miljoonaa riviä ja jokaisessa rivissä olisi eri numerosarja, lottovoitto olisi taattu.

Lottoa on arvottu vasta muutama tuhat riviä, eli ei ole olemassa vielä kunnon tilastollista pohjaa sille mitkä numerot täysosumaan osuvat. Kun rivejä on arvottu riitävän monta - sanotaan nyt vaikka 10 miljoonaa kpl - huomataan, että kaikki numerot esiintyvät yhtä kertaa täysosumassa.

Lotto on jo pitkään ollut yksi suomalaisten suosikkipeleistä. Pelin alkuperäinen versio kehitettiin italiassa 1400-luvulla genovana kaupungissa, kun kaupunkilaiset alkoivat lyödä vetoa kaupunginherran valinnasta, joka suoritettiin samalla tyylillä kuin lottoarvonta.

9 tai 11 rivin järjestelmässä? Nuo tiedothan saa tietysti veikkauksen sivuilta, mutta itseäni kiinnostaa tuo matemaattinen kaava.

Ja siihen kun lisätään yksi, niin saadaan n, joka on määrä, kuinka monta riviä on lotattava (oikealla systeemillä), jotta sataisiin väkisin vähintään kaksi oikein, koska ei voida lotata enää yhtään riviä, etteikö siinä olisi jokin lukupari, joka olisi jo jossain aiemmin lotattujen joukossa.

Jos pelaat viisi (eri) riviä joka viides kierros, sinulla on 100 varmasti neljä riviä, joissa ei ole päävoittoa. Pelaat siis itseäsikin vastaan, mitä ei tapahdu, jos pelaat joka viikko yhden rivin.