string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Keno ja lotto ero

July 5, 2019
keno ja lotto ero

Kenon voitonjako perustuu siihen, kuinka monta numeroa valitset kenoruudukosta ja mitä kenotasoa pelaat. Mitä korkeampia kenotaso, sen paremmat ovat voitot ja voittoluokat. Maksimivoiton voittosumma kenossa on 200 000 euroa, joka on mahdollista saada valitsemalla 10 numeroa ruudukosta kenotasolla 10.

Viimeisimmät lotto tulokset peleistä veikkaus lotto, eurojackpot, viking lotto ja keno yhdestä paikkaa. Meillä on aina kaikkein uusimmat numerot suosituista suomalaisista arpajaisista. Ne ilmestyvät sivuillemme heti kun saamme tiedon uusimmista voittonumeroista.

Keno toimii lähes samalla periaatteella kuin suomalainen lotto, mutta numeroita on useampia ja niitä myös saa valittua kupongille oman makunsa mukaisen määrän. Lotossa kun taas numeroita tulee aina valita samat 7 kappaletta. Kenossa oman pelikupongin hinnan voi myös määritellä oman maun mukaan. Kupongin hinnaksi saa halutessaan vain 0,50 euroa, ja tällöin kuponki on voimassa yhden.

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä. Voit nähdä yhdellä silmäyksellä oletko voittanut ja kuinka paljon.

Fi-verkkokaupassa lotto, keno, pitkäveto, nettiarvat ja kolikkopelit.

Fi-verkkokaupassa lotto, keno, pitkäveto, nettiarvat ja kolikkopelit. Käytämme palvelussamme evästeitä toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen, markkinoinnin toteuttamiseen ja palvelun kehittämiseen.