string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Eurojackpot 11.5

July 22, 2019
eurojackpot 11.5

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä. Voit nähdä yhdellä silmäyksellä oletko voittanut ja kuinka paljon.

5 1 osumalla sai kolme onnellista reilut 700 000 euroa ja ensi viikolla päävoitto on jo 78 miljoonaa euroa, joten sitä ei kannata jättää väliin.

Eurojackpot-tulokset viimeisimmät eurojackpot-tulokset julkaistaan täällä välittömästi arvonnan jälkeen. Voit katsoa viimeisimmät numerot mukaan lukien voittajien ja voittojen yksityiskohtaiset tiedot.

Tällä sivulla on kattava analyysi yksittäisistä eurojackpot-numeroista. Katso, kuinka usein tietty numero on arvottu, milloin se arvottiin viimeksi, miten monta kertaa se on esiintynyt jättipottivoitossa, numerot, joiden kanssa se muodostaa useimmiten parin, ja paljon muuta.

Eurojackpot lanseerattiin alunperin vastineeksi suuren suosion niittäneelle euromillionsille. Tänä päivänä eurojackpot on kuitenkin monelle pelaajalle se lotto numero yksi. Mitkä mahtavatkaan olla ne tuoreimmat voittonumerot? Peukut pystyyn, voi olla että tulet rastittamaan ne omassa lottokupongissasi numero toisensa jälkeen.