string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Us green card lotto

July 28, 2019
us green card lotto

Priority dates, as they are called by the united states department of state, are the timeframes issued to visa applicants that indicate when they are able to actually get their green cards. Fortunately for those who win the green card lottery, diversity visa winners do not need to have a priority date and they can immigrate within two years of filing their application.

Leimattu viisumi toimii väliaikaisena green cardina vuoden ajan, eli voit samantien tulla takaisin suomeen ja muuttaa lopullisesti usan sitten vuoden sisällä. Ja green card on siis pysyvä oleskelulupa, eli sen haltijan oletetaan asuvan usassä pysyvästi - siksi yli vuoden poissaolo katsotaan green cardin hylkäämiseksi, eli menetät.

Joka vuosi green card -lotossa annetaan noin 50 000 maahanmuuttoviisumia ihmisille, jotka ovat maasta, jonka maahanmuuttoluku yhdysvaltoihin on alhainen (alle 50 000 maahanmuuttajaa muutamassa vuodessa). Maahanmuuttajat voivat olla pääsykelpoisia vain syntymämaan, eivät kansalaisuuden perusteella.

Eikös green card nimenomaan tarkoita, että saa työluvan, eli ei tarvitse olla niitä varoja koko oleskeluajaksi. Ja eihän siellä yhteiskunta ketään ulkomaalaisia elätä, aika huonosti niitä vähäosaisia omia kansalaisikaan.

Usan green card lottery on muuten lotto-nimensä veroista parempi tapa saada green card - viime vuonna se myönnettiin 88 hakijalle suomesta laita nyt joka tapauksessa green card -hakemus sisään, green card lottery mutta muutoin voit tulla hakemaan kokemuksia. Onko muita juttuja joita pitäisi ottaa huomioon ja onko muilla vastaavista.

Kuinka paljon ilmoittautuminen green card lottery -kilpailuun on? Osallistuminen diversity visa -arvosteluun on täysin ilmainen. Yhdysvaltain hallitus ei veloita mitään maksua dv-arpajaisen lomakkeen täyttämisestä. Monet yritykset auttavat täyttämään kyselylomakkeen maksua vastaan.

Green card -arvonta on vienyt satoja suomalaisia ohituskaistalla yhdysvaltoihin trump nosti arvonnan romuttamisen yhdeksi päätavoitteekseen trump ilmoitti edistävänsä järjestelmän lakkauttamista new yorkin terrori-iskun jälkeen, sillä iskusta epäilty uzbekistanilaismies oli saapunut yhdysvaltoihin arvonnan kautta vuonna 2010.

Us-immigration myy pakettia sivuillansa, joka ohjaa ja opastaa läpi hakuprosessin ja sisältää kaikki tarvittavat dokumentit oleskeluluvan hakemiseen jos olet naimisissa yhdysvaltalaisen kansalaisen kanssa. Yhdysvalloilla on myös todella erikoinen oma oleskelulupa lotto! Voit hakea maksutta oleskelulupaa yhdysvalloista joka vuosi lokakuussa täyttämällä hakemuksen ja olemalla hakukelpoinen. Tällöin voit olla yksi onnekas, joka voittaa itselleen pysyvän oleskeluluvan maahan.

Se on yhä useamman unelmapaikka asua, mutta usahan muuttaaksesi tai siellä työskennelläksesi tarvitset green cardin eli united states permanent resident card. Joka vuosi green card -lotossa annetaan noin 50,000 maahanmuuttoviisumia ihmisille, jotka osallistuvat kyseiseen arvontaan.

Jos nyt jostain syystä kokee, että jossain suomen pakolaiskiintiössä on jotain järkeä, niin senkin kanssa tulisi toimia ihan toisin. Hakea niitä orpolapsia vuosittain vaihtuvin kohdemain paikan päältä.