string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Mitä maksaa 8 ruksin lotto

July 9, 2019
mitä maksaa 8 ruksin lotto

Lotossa voi pelata myös järjestelmää 8-11 rastilla tai haravaa 12-16 tai 18 rastilla. Järjestelmässä hinnat ovat seuraavia 8 numeroa 8 9 numeroa 36 10 numeroa 120 11 numeroa 330 järjestelmässä näet heti tuloksen tultua mitä voitat vähintään, tämän lisäksi saat myös pienempien voittoluokkien voittoja.

Mitä suurempi järjestelmä on valittu, sitä enemmän se tietenkin maksaa. Halvimmillaan järjestelmää voi pelata ilman lisäominaisuuksia vain 8 eurolla, kun taas järjestelmä 11 maksaa jo 330 euroa. Lotto tulokset voivat näin ollen tuottaa jo hyvinkin hedelmää, kun kupongilla on rivillä 11 numeroa.

Veikkauksen sivuilla sanotaan, että yksi rivi maksaa 60 senttiä.

Sen sijaan että se sisältäisi kaikki rivit, jotka valituilla numeroilla voi muodostaa, se sisältää vain osan mahdollisista riveistä.

Erilaisia 7 ruksin kombinaatioita yhdeksässä numerossa on (9 x 8) ( 1 x 2) 36 kpl. 22 asia erikseen on sitten se miten mahdollista on saada yhdeksän numeron alueelle 7 osumaa.

Normaalin lottorivin hinta on 1,00 lottokupongin hintaan vaikuttaa normaalin loton hinnan lisäksi olennaisesti se, paljonko pelaat lisäpelejä, eli tuplausta ja jokeria.

Ronron ajatellaan että olet lotonnut koska näit unta ja näit numeroita.

Lotto on kuulunut suomalaisten lauantai-iltoihin jo useamman kymmenen vuoden ajan. Tieto siitä että joku voi voittaa arvontahetkellä jopa useampia miljoonia euroja ja muinoin markkoja, saa monet tänäkin päivänä laittamaan muutaman rivin lottoa vetämään ihan varmuuden vuoksi.