string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto uudistuu marraskuussa

July 28, 2019
lotto uudistuu marraskuussa

Lotto uudistuu marraskuussa numero 40 palaa peliin veikkauksen suosituimpaan peliin lottoon on tulossa uudistus. Numero 40 palaa peliin, toinen lisänumero poistuu, ja peliin tulee uusia voittoluokkia.

Tuplausta pelaavat voittavat sitäkin useammin, sillä heille tulee 3 oikein -voittoluokka, jolla voittaa tuplausnumeron osuessa peliriviin.

Lotto uudistuu marraskuussa vaikuttaa kestopeleihin jo aiemmin.

Kun lotto alkoi sotkea suomalaisten elämää 46 vuotta sitten, oli siinä alunperin 40 numeroa. Uudistuksen myötä jatkossa arvotaan seitsemän varsinaista numeroa ja yksi lisänumero 40stä.

Kun numero 40 otettiin takaisin lotto numeroiden joukkoon marraskuussa 2016, on se tehnyt paluunsa hyvin hiljaisesti. Numeroa 40 ei kovin paljoa pelata, ja vuoden 2017 puolella sitä pelattiin pelaajien itsensä rakentamissa lottoriveissä kaikkein vähiten, vain 0,95 prosenttia. Myös numerot kaikki numerot välillä 35-39 jäivät alle kahden prosentin.

Marraskuussa täysosuman saaminen veikkauksen lotossa muuttuu vielä nykyistä vaikeammaksi. Loton tuotepäällikkö marko aaltonen myöntää iltalehdelle, että päävoiton onnekas saaminen on muutoksen jälkeen entistä vaikeampaa.

Lotto uudistuu, ja päävoiton tavoittaminen muuttuu entistäkin vaikeammaksi. Kun tähän saakka yhden lottorivin mahdollisuus päävoittoon on ollut noin yksi viidestätoista miljoonasta, on todennäköisyys viikon kuluttua enää yksi 18,6 miljoonasta.

Etuasiakkuus uudistuu milloin etuasiakkuus uudistuu ja mitä se tarkoittaa? Veikkauksen etuasiakkuus uudistuu 3. 2017, jolloin huhtikuussa lanseerattu ohjelma täydentyy hopea- ja kulta-asiakkuudella. Kaikkia etuasiakkaita hemmotellaan edelleen lukuisilla tutuilla eduilla. Myös uusia kiinnostavia asiakkuuden hyötyjä on luvassa kaikille etuasiakkaille.

Et ole voittanut, koska vuonna 2007 ei kukaan voittanut pääpottia. Tämänkin takia vuonna 2008 pääpotti oli melkoisen iso, ja silloin muistaakseni joku ranskalainen voitti sen. Lotto sivustot ja lehdet aina ilmoittavat mihin maahanminkä maalaiselle, se voitto menee.