string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto numerot vko 5

July 2, 2019
lotto numerot vko 5

Lotto on suomen suosituin rahapeli, ja sen tulokset eli voittonumerot arvotaan televisiossa aina lauantaisin (sunnuntaisin kesäaikaan). 2018 niin, että lottoarvonta esitetään mtv3-kanavalla kello 22.

Veikkauksen lottoa voi kutsua suomalaisten kansanpeliksi, koska sitä pelataan niin paljon. Lottoa pystyi pelaamaan suomessa ensi kertaa joulukuussa 1970. Lotto on täysin onnenpeli, lotto tulokset ja oikeat lottonumerot määräytyvät lottoarvonnassa täysin sattumanvaraisesti.

Lotto voitonjako, lottonumerot, voitonjako, lottorivi, lotto, jokeri, viralliset tulokset, oikeat numerot, voittavat numerot, lotto ja jokeri.

Kun haetaan loton uusimpia oikeita numeroita päädytään usein hakemaan lotto numeroita. Lotto numerot arvotaan veikkauksen lauantai lotossa väliltä 1 40. Näin ollen lotto numeroita on 40 ja näistä julkaistaan 7 numeroa lotto tuloksena.

Viking lotto on yhteispohjoismainen peli, jonka voittorivi arvotaan keskiviikkoisin. Viking lotto toimii kuten normaali lotto, mutta riviin valitaan 6 numeroa väliltä 1-48. Arvonnassa arvotaan 6 varsinaista voittonumeroa ja 2 lisänumeroa.

Tulosarkistosta voit hakea vanhojenkin pelien tulokset helposti ja nopeasti.

Tässä sivulla on lottonumerot kierros -historia eli löydät veikkauksen vanhat lottonumerot uusimmasta vanhimpaan listattuna. Kaikkein uusimmat lottonumerot julkaisen omaan sivuunsa hyvin pian niiden julkaisun jälkeen.