string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto kierroksella 17 päävoitto

July 22, 2019
lotto kierroksella 17 päävoitto

Tässä ovat illan lotto-numerot pääpotti kierroksella oli 1,2 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 toisella kierroksella lotossa ei jaettu päävoittoa. Vuoden toisella arvontakierroksella oikeat numerot ovat 2, 6, 13, 17, 25, 34 ja 38.

Loton päävoitto jäi jakamatta, mutta yksi onnekas voitti 183 000 euroa veikkaus paljasti, missä onnenrivi pelattiin. Katso yllä oleva video poliisit tienaavat tuhansia euroja lotto-lähetysten valvonnasta! Suosituimmat. Loton kierroksen 152020 eilisessä arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa.

Jos tavoitteena on voittaa päävoitto tasan yhden kerran, kannattaa kaikki se raha, jonka aikoo elämänsä aikana kyseiseen peliin sijoittaa, käyttää yhdellä kierroksella. Ja ilmaisia lounaitahan tunnetusti ei ole, joten tällä strategialla vastaavasti menetetään mahdollisuus voittaa päävoitto useamman kerran, mutta useimmille varmaan riittää se yksikin kerta.

Loton kierroksella 122020 ei löytynyt ainuttakaan täysosumaa. Näin ollen 5 miljoonan euron päävoitto jäi jakamatta, ja viikon päästä summa nousee 6,5 miljoonaan. 6 1-tuloksia oli yksi, ja sen pelannut saa lähes 187 722 euroa.

Lotto on tuuripeli, jossa sinun tulee arvata oikein lottokoneesta tulevat numerot. Lotosta on mahdollista voittaa jopa miljoonien eurojen arvoinen päävoitto, samaan tapaan kuin progressiivisista jackpot-peleistä. Vaikka rahapelaaminen on muuttunut vuosikymmenten aikana paljon, on veikkauksen lotto ja muut lottopelit pitäneet pintansa suomalaisten kestosuosikkeina.

Jos kukaan ei voita päävoittoa, on seuraavalla kierroksella suurempi päävoitto. Jos pottia ei voiteta viikkoihin, päävoitto kasvaa kasvamistaan. Jokeria pelataan kolme kierrosta viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Jokerissa valitaan seitsemän numeron rivi, jossa numerot ovat väliltä 0-9.

Laskemme tässä miten todennäköistä on voittaa loton päävoitto. Lisäksi tutkimme kumpi on todennäköisempää voittaa päävoitto via kuolla salamaniskuun. Etusivu euromillions (eu) superena (italia) powerball (usa) el gordo (espanja) lottosend lotto matematiikka.

Loton päävoitto vaihtelee yleensä välillä noin 1-14 miljoonaa euroa. 6 oikein) ovat suuruudeltaan yleensä vain pieni murto-osa päävoiton suuruudesta. Oikean lottorivin arvaaminen on jopa järjestelmä- tai haravamenetelmilläkin pelattaessa lähes mahdotonta. Lottovoiton todennäköisyys on 118 643 560 eli 0,0000053638.