string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto 80-luvulla

July 7, 2019
lotto 80-luvulla

Keskimääräinen pääpotin koko oli kuitenkin noussut 165 000 euroon asti. 90-luvulla pääpottien lukumäärä jatkui laskuaan pääpottien ottaessa samalla kelpo loikkauksen eteenpäin.

Vielä 80-luvulla täytetty lottokuponki oli jätettävä kioskille jo viimeistään keskiviikkona, mikäli sen mieli saada ehtimään mukaan lauantai-illan arvontaan. Se vaati aivan erilaista ennakointia ja suunnittelua kuin lottoaminen tänä päivänä, sillä nyt moni pelaa lottoa netin kautta, ja mieleiset numerot voi klikkailla.

Demografinen lotto haastaa 80-luvulla syntyneet valtavilla, ennennäkemättömillä kysymyksillä. Vanhempi sukupolvi suhtautuu edelleen piittaamattomasti ja ylimielisesti ympäristöasioihin eivätkä päätöksentekijöiden toimet ole riittäviä.

Kolme ohjelmaa eri vuosikymmeniltä näyttävät asennemuutoksen rahapelejä kohtaan suomessa 70-luvulla rahapelien pahaa mainetta pyrittiin hienovaraisesti purkamaan, 80-luvulla etsittiin syitä suomalaisten pelihimoon ja 90-luvulla toivottiin jo, että uhkaavalta kuulostavalle uhkapeli-sanalle keksittäisiin korvaava sana.

Tarjolla kohteessa catawikin koriste-esineiden huutokauppa (kokoelmat) typografinen kliisi 80-luvulla (11) - puu, rauta (valettutaottu).

Lotto jäi ilman täysosumaa 2235 triplauhka, joka on valmis ottamaan housut pois ja öljyämään kehonsa masked-sarjan söpön paljastukset hämmentävät.

Onhan se kuitenkin itse loton jälkeen seuraava tulija markkinoille. Se on ottanut paikkansa reilun kahdenkymmenen vuoden aikana osana normaalin työviikon arkirutiineja siinä, missä lotto lauantai-illan rientoja.

Oikeestaan joku tommonen lottojuttu ois hieno tehtävä antaa jollain kurssilla silleen, että rajotteena ois just erilaisia konemalleja kuten joskus on ollutkin. Omaan commodore 64n ei ois mahtunut kaikkia arvottuja numeroita ihan helpolla. Joskus 80-luvulla rivejä tais olla jossain arvonnassa käytetty kaks miljoonaa telkun mukaan.

Äkkiä sitä sitten muoti, tavarat ja ilmiöt muuttui kun lähestyttiin 80-lukua.

Lotto jäi ilman täysosumaa 2235 triplauhka, joka on valmis ottamaan housut pois ja öljyämään kehonsa masked-sarjan söpön paljastukset hämmentävät.