string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Lotto 13.10 18

July 16, 2019
lotto 13.10 18

Lotto on suomen suosituin rahapeli, ja sen tulokset eli voittonumerot arvotaan televisiossa aina lauantaisin (sunnuntaisin kesäaikaan). 2018 niin, että lottoarvonta esitetään mtv3-kanavalla kello 22.

Lotto on arvontapeli, jossa on joka viikko tarjolla miljoonapotteja. Plussalla voit viisinkertaistaa kaikki muut voitot paitsi päävoiton. Loton yhteydessä voit pelata myös lauantai-jokeria ja lauantai-lomatonnia.

Eurojackpot on uusi monikansallinen, eurooppalainen lotto, joka tarjoaa suurempia voittoja kuin kansallinen lotto ja paremmat voittomahdollisuudet kuin euromillions.

Suomalaistenkin suosima matkakohde oli aikanaan melkoisen rikollinen paikka vuoden 2014 elokuva vie katsojat kaupungin kaikista villeimpään aikakauteen tenaville suunnattu vuoden 2006 animaatioklassikko televisiossa toi tuotantoyhtiölleen aikanaan valtaisat voitot! Pidetyn brittiläisen viihdeohjelman toinen kausi alkaa sisältää stand up.

Lukuohje voittotaulukolle valitse taulukosta ensin järjestelmää vastaava pystysara - ke (esim. Vasemmassa laidassa näkyvät vaakariveittäin pelin osumavaihtoehdot (esim.).

Unelmoi isosti, voita vielä isommin! Eurolotto avasi ovensa ensimmäisen kerran tammikuussa 2011. Tavoitteenamme oli tarjota pelaajille hauskuutta, jännitystä ja mahdollisuuksia voittaa isosti ja tehdä se turvallisessa ympäristössä, aivan joka päivä.

Peliin pääset tästä, sekä voit tarkistaa vikingloton tulokset.

Veikkauksen lottoa voi kutsua suomalaisten kansanpeliksi, koska sitä pelataan niin paljon. Lottoa pystyi pelaamaan suomessa ensi kertaa joulukuussa 1970. Lotto on täysin onnenpeli, lotto tulokset ja oikeat lottonumerot määräytyvät lottoarvonnassa täysin sattumanvaraisesti.