string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Kontio parmas mari perankoski pokeri

July 2, 2019
kontio parmas mari perankoski pokeri

Hulvaton draamakomedia kontio & parmas on palannut ja se kertoo uusin jaksoin valkeakosken poliisilaitoksen arjesta. Kummeli-ryhmän ideoima sarja kontio ja parmas jatkuu kymmenellä uudella jaksolla. Itseään esittävä arja koriseva on herkullinen roolissaan kontio ja parmas -komediasarjassa.

Kummelin kontio ja parmas oli odotettu uutuus omalta kannaltani. Kuitenkin jo ensimmäisessä jaksossa puutumus valtaa alaa, eikä vitsit iske. Tarinankerronta on välillä sujuvaa ja välillä tylsää - mitä useamman jakson katsoo, sitä enemmän joutuu perustelemaan itselleen miksi pitäisi katsoa seuraavaa jaksoa kun samaa on odotettavissa.

Kummeli esittää kontio & parmas on ruutu-suoratoistopalvelussa ja nelosella esitettävä kummeli-ryhmän 20-osainen komediasarja. Sarjan pääosissa näyttelevät muun muassa heikki silvennoinen , elsa saisio , mari perankoski , ernest lawson , timo kahilainen , ona kamu , ilkka heiskanen , heikki hela ja heikki vihinen.

Kummelin kontio ja parmas oli odotettu uutuus omalta kannaltani. Kuitenkin jo ensimmäisessä jaksossa puutumus valtaa alaa, eikä vitsit iske.

Perankoski on nähty poliisin roolissa kontio ja parmas -sarjassa. Kuva jonna ohrnberg viime vuosina perankoski on nähty muun muassa sarjoissa kummeli esittää kontio & parmas sekä roba.

Noin 60-vuotias, kyyninen roskaruoan ja vanhojen rock ja proge-yhtyeiden ystävä kontio on sanavalmis ja temperamenttinen. Hän kuittailee tuon tuosta esimiehelleen ja tyttärensä poikaystävälle, ja laiminlyö usein työtehtäviään.

Kummeli-tyyppien kontio & parmas jatkuu vierailijoina nähdään mm. 2019 viihdeuutiset ruudun kummeli esittää kontio & parmas -alkuperäissarjan odotettu toinen kausi nähdään nelosella 26.

Kummeli esittää kontio & parmas (tv seril) häähumua (s01e10) vihaa ja rakkautta (s01e09) kostaja otepäästä (s01e08) pyörävarkaat (s01e07) elä ja anna toisten kuolla (s01e06) teatterin kummitus (s01e05) peltipoliisi (s01e04) paljastuksia (s01e03) escortmestari dimitri mäkikoski (s01e02) hikinen iltapäivä (s01e01) dal epizody (10).

Kontio ja parmas -sarjan toisella kaudella nähdään arja koriseva (vas. ), heikki kahilainen, heikki silvennoinen, mari perankoski ja marjaana maijala.

Perankoski on seurustellut vuodesta 2012 saakka muusikko jouni hynysen kanssa. He kihlautuivat toukokuussa 2016 ja avioituivat syyskuussa 2016. He kihlautuivat toukokuussa 2016 ja avioituivat syyskuussa 2016.