string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Green card through diversity lotto

July 23, 2019
green card through diversity lotto

The diversity lottery, also commonly known as the green card lottery, is a program that works on a random lottery for applicants from countries that do not send large numbers of immigrants to the u.

Joka vuosi green card -lotossa annetaan noin 50 000 maahanmuuttoviisumia ihmisille, jotka ovat maasta, jonka maahanmuuttoluku yhdysvaltoihin on alhainen (alle 50 000 maahanmuuttajaa muutamassa vuodessa). Maahanmuuttajat voivat olla pääsykelpoisia vain syntymämaan, eivät kansalaisuuden perusteella.

Green card -arvonnalla (tai eihän siinä green cardeja arvota, vaan lupia alkaa anomaan green cardia) rahastaa kaikenlaiset tahot. Hakekaa usan liittovaltion sivuilta täysin ilmaiseksi, se on se virallisin tapa osallistua.

Oikeastaan green card-lotto-osallistumiseen liittyy vain kaksi päävaatimusta syntymämaa ja koulutus työkokemus. Olemme jo puhuneet maasta yhdessä aiemmassa artikkelissa ja haluamme nyt keskittyä tarkemmin koulutukseen työkokemukseen.

Diversity visa program, eli green card-arvonta perustuu täysin ja vain ja ainoastaan siihen, että ainoastaan maat, joista on tullut edellisen viiden vuoden aikana vähemmän kuin 50. 000 maahanmuuttajaa yhdysvaltoihin, ovat oikeutettuja osallistumaan arvontaan. Yhdistyneissä kuningaskunnissa syntyneet eivät olleet oikeutettuja.

Yhdysvaltain ulkoministeriö järjestää vuosittain diversity immigrant visa -ohjelman, joka tunnetaan myös nimellä green card lottery. Ohjelmassa arvotaan noin 50000 green cardia eli ulkomaalaisen pysyvää oleskelulupaa yhdysvaltoihin.

Niin sanottu green card lottery -ohjelma arpoo vuosittain 50 000 työlupaa sellaisten maiden kansalaisille, joista ei ole saapunut paljon maahanmuuttajia yhdysvaltoihin. Presidentti trump arvosteli twitterissä green card lottery -järjestelmää ja vaati sen korvaamista osaamiseen perustuvalla oleskelulupien myöntämisellä.

Eli vaikka green card-lotto onkin nimensä veroisesti lottoamista, niin loppukädessä se voisi siltikin olla se todennäköisin keino -) suomen kiintiö noista 50 000 kortista oli viime vuonna 72 kpl.

Blogissa ei edes ole mitään tietoa vain maininta usa on hieno paikka asua, mutta tarvitset sinne green cardin, jonka voit hakea tästä sekä pari irtolausahdusta. Annettu linkki johtaa usafis -nimisen yrityksen maksulliselle green card -hakupalveluja tarjoavalle sivustolle. Maksamalla hakemisesta kyseiselle yritykselle ei hyödy yhtään.