string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Forsen national poker championship

July 11, 2019
forsen national poker championship

National heads-up poker championship-turnauksissa 2005 sekä 2006 ferguson sijoittui toiseksi ja voitti kisan maaliskuussa 2008. Ferguson on saanut lempinimensä jesus (jeesus) pitkän ruskean tukkansa ja partansa takia. Hän edustaa full tilt poker-nettipokerisivustoa ja kuuluun sivuston omistajiin.

Maaliskuussa 2006 forrest voitti national heads-up poker championship -turnauksen ja 500 000 dollaria. Maaliskuussa 2007 hän oli ykkönen world poker tourin bay101 shooting star -turnauksessa. Kaksinpelissä hän kukisti joanne jj liun ja ansaitsi voitostaan 1,1 miljoonaa dollaria.

Leoangel voitti! Onnittelut pelaajalle leoangel turnauksen voitosta. Tournament organizers can elect to utilize the buchholz score as a primary tie-breaker, and battles won as a secondary tie-breaker.

Annie voitti wsop-rannekkeen vuonna 2004, jonka lisäksi hän voitti myös wsop tournament of champions -tapahtuman sekä vuoden 2010 national heads-up poker championship -turnauksen. Duke on saavuttanut mittavat 38 rahasijaa wsop-tapahtumissa ja neljä wpt-tapahtumissa. Duke olikin jonkun aikaa wsop-historian eniten rahaa voittanut nainen.

World poker tourilla hän on ollut parhaimmillaan neljäs (la poker classics tammikuussa 2007). Maaliskuussa 2007 wasicka voitti las vegasin caesars palacessa pelatun national heads up championship -turnauksen (kansallinen kaksinpelimestaruus). Wasicka on pelannut nettipokeria nimimerkeillä kwickfish ja kwicky.

World poker tourilla hellmuth on selviytynyt finaalipöytään kahdesti (näiden lisäksi hän on pelannut kahdessa wptn kutsukilpailussa). Vuonna 2005 hellmuth voitti national heads-up poker championship -turnauksen (kansallinen kaksinpeliturnaus). Vuoden 2006 turnauksessa hän hävisi ensimmäisellä kierroksella chip reeselle.