string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Eurojackpot peliaika suomessa

July 3, 2019
eurojackpot peliaika suomessa

Pelaajat 18 maasta läpi koko mantereen osallistuvat peliin, joka arvotaan klo. Voittonumerot ja kaikkien kahdentoista voittoluokan arvot näkyvät tulossivulla pian arvonnan jälkeen. Tältä verkkosivustolta voit katsoa myös eurojackpotin ajan tasalla olevat tilastot ja muut hyödylliset tiedot.

Eurojackpotin peliaika päättyy perjantaisin klo 2000 ja oikea rivi, 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa, arvotaan suomessa. Arvontatulokset julkaistaan netissä noin klo 2200 ja arvonnan tuloslähetys on katsottavissa eurojackpotin tulosivujen kautta.

Kuten aiemmin mainittiin on eurojackpot juurtunut suomalaisten sydämmiin todella nopeasti. Vuoden 2012 lanseerauksen jälkeen on suomeen jaettu yllättävän monta päävoittoa. Suomalaiset pelaavat eurojackpottinsa asiamiehillä kauppareissun yhteydessä tai lukuisilla netin operaattoreilla. Rivihinnat saattavat netissä vaihdella totutusta 2 molempiin suuntiin.

Suomessa eurojackpot-lottokuponkeja voi ostaa kaupasta, mutta kätevintä peliin osallistuminen on internetissä. Voit aina osallistua eurojackpotiin kätevästi multiloton sivustolla. Muistathan aina hankkia lottokuponkisi hyvissä ajoin ennen arvontaa. Eurojackpot loton peliaika päättyy aina ennen arvontaa, ja peliajan jälkeen lunastetut lottorivit osallistuvat seuraavaan arvontaan.

Eurojackpot peliaika on yksi mehukkaimmista television katselu hetkistä viikossa. Arvonta kokoaa yhteen monia suomalaisia ja tämä pääasiassa siksi, että eurojackpotista on mahdollista voittaa mitä mehevämpiä rahapalkintoja. Tässä artikkelissa kerromme kaiken arvonnasta, sen syvimmästä ideasta sekä eurojackpot peliajasta.

Eurojackpot-arvontaan voi osallistua suomessa, slovakiassa, unkarissa, tekeissä, puolassa, kroatiassa, liettuassa, latviassa, islannissa, ruotsissa, norjassa, sloveniassa, virossa, tanskassa, espanjassa, italiassa, alankomaissa ja saksassa.

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä.

Eurojackpot on todellinen eurooppalainen megalotto, johon voi osallistua 17 maassa euroopassa ja jossa päävoiton suuruus on usein 10-90 miljoonaa euroa. Eli voittosumma on yleensä huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi veikkauksen lotossa.

Eurojackpot-tulokset viimeisimmät eurojackpot-tulokset julkaistaan täällä välittömästi arvonnan jälkeen. Voit katsoa viimeisimmät numerot mukaan lukien voittajien ja voittojen yksityiskohtaiset tiedot.