string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Eurojackpot jokerin säännöt

July 5, 2019
eurojackpot jokerin säännöt

Jokeripelejä ovat keskiviikko-jokeri, perjantai-jokeri ja lauantai-jokeri. Keskiviikko-jokerin osalta kierros päättyy viking loton kierroksen päättyessä, perjantai-jokerin osalta kierros päättyy eurojackpot-pelin kierroksen päättyessä ja lauantai-jokerin osalta kierros päättyy loton kierroksen päättyessä.

Jos ostat kuponkeja aikarajan jälkeen, et ole mukana arvonnassa ja kuponkisi siirtyvät seuraavan viikon arvontaan.

Kertaviisumilla suomi 100 konjakki hinta voi nimensä mukaan eurojackpot jokeri säännöt matkustaa vai kerran, monikertaviisumi citymarketin kodinkoneet on tarina erikseen. Desktop-pc, notebook, tablet und monitor für das perfekte spielerlebnis predator line of products. Canon ixus kompaktkamera preise vergleichen und günstig kaufen bei.

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä.

Säännöt jokerin säännöt ovat yksinkertaiset, ja peliä koskevat tietenkin veikkauksen yleiset säännöt.

Eurojackpot peliä pelataan suomen lisäksi saksassa, hollannissa, italiassa, espanjassa, tanskassa, virossa, sloveniassa, norjassa, ruotsissa, islannissa, latviassa, liettuassa, kroatiassa, tekeissä, unkarissa, slovakiassa ja puolassa. Pelissä valitaan viisi päänumeroa väliltä 1-50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Eurojackpotin yhteydessä voit pelata myös perjantai-jokeria ja perjantai-lomatonnia.

Eurojackpot jokeri on siis uusin jokeripeliversio ja näitä kaikkia jokeripelejä pelataan samalla tavalla. Vuonna 2009 jokeri mullistui jälleen kun yksisuuntaisesta jokerista tehtiin kaksisuuntainen. Pelin tarkoitus muuttui ja uuden jokerin ensimmäinen arvonta oli marraskuun alussa 2009. Samalla myös jokerin palautusprosentti nostettiin 40 prosentista 53 prosenttiin.

Perjantai-jokerissa arvotaan numerosarja, joka koostuu 7 numerosta.

Eurojackpotissa on suomen suurimmat potit - jopa 90 miljoonaa. Tästä miljoonajahtiin tai tarkista eurojackpotin oikeat numerot.

Säännöt jokerissa valitaan seitsemännumeroinen numerosarja, jonka toivotaan osuvan yksiin arvottujen jokerinumeroiden kanssa.