string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(0) "" string(6) "others" string(0) "" string(0) ""

Eurojackpot 5 1

July 30, 2019
eurojackpot 5 1

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä.

Eurojackpot-pelikupongissa valitaan ensin 5 numeroa luvuista 150. Sitten valitaan lisäksi toisessa ruudussa 2 tähtinumeroa luvuista 110. Yhden pelin hinta on 2,00 euroa täytettyä peliruutua kohti (7 rastia). Mitä useampi valitsema numero täsmää voittolukuihin, sitä suurempi voittosumma on.

Miksi suomessa asuvan kannattaa kokeilla eurojackpotia tutumpien lottojen, kuten veikkauksen loton sijaan? Ensinnäkin, eurojackpot tarjoaa paljon suurempia jättipotteja kuin veikkauksen lotto. Jättipotin vähimmäissumma on 10 miljoonaa euroa ja suurimmat voitot voivat olla jopa 90 miljoonan euron kokoisia.

Vaikkakin kaikilla eurojackpot-numeroilla on sama mahdollisuus tulla arvotuksi, aikaa myöten jotkut numerot näyttävät tulevan valituksi muita useammin. Katso eniten ja vähiten arvotut päänumerot ja euro-numerot pelin koko historian ajalta. Voit myös suodattaa tietoja tietyn aikavälin analysoimiseksi.

Kun potti saavuttaa tuon lakipisteen, 90 miljoonan euron yli menevä voitto-osuus jaetaan seuraavalle voittoluokalle. Näin ollen tällä viikolla 51 oikein -tuloksille jaettava rahamäärä on todennäköisesti yli 20 miljoonaa euroa.

Kun kaikki osallistujamaista lähetetyt lottorivit on vahvistettu, kaikki kahdentoista voittoluokan tulokset näytetään täällä. Voit nähdä yhdellä silmäyksellä oletko voittanut ja kuinka paljon.

Lottoland kehittää jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja pelejä, joten se on yksinkertaisesti ainoa eurojackpot-loton tarjoaja, jolla on todella laaja ja joustava valikoima jännittäviä tapoja pelata ja voittaa! Koska uusia valintoja ja ominaisuuksia julkaistaan muutaman kuukauden välein, muista pitää silmällä uusia tarjouksia.